Kwarttrap op maat

Over ons

Veijer Trappen uit Staphorst

Veijer Trappen is al meer dan 30 jaar dé trappenfabriek van Nederland. Wij streven altijd naar kwaliteit en maatwerk op hoog niveau, met als motto ‘geen trap onmogelijk’. Op deze pagina vind je informatie over de historie van ons bedrijf, ons brede assortiment en onze werkwijze. Neem bij vragen gerust vrijblijvend contact met ons op!

Eiken z-trap trappenfabriek

Ontstaan van Veijer Trappen

Sinds haar oprichting in 1990 houdt Veijer Trappen zich vast aan het motto ‘geen trap onmogelijk’. En dat motto hebben we al die jaren ook zeker waargemaakt! Door de jaren heen is ons assortiment alleen maar breder geworden. Zo is het nu ook mogelijk om één van onze vele houtsoorten te combineren met glas of RVS. Aangezien geen trap onmogelijk is, vind je bij Veijer Trappen altijd de trap die bij jouw woonstijl en wensen past. Al meer dan 30 jaar zijn wij dé specialist in trappen, waarbij we onze twee belangrijkste kernwaarden altijd hebben behouden. Allereerst vinden we het belangrijk om betrouwbaar te zijn, wij staan altijd klaar voor de klant en zijn eerlijk over de mogelijkheden. Onze tweede kernwaarde is flexibiliteit, we proberen altijd te voldoen aan jouw wensen en stellen ons hierin flexibel op. Bij iedere trap die wij mogen leveren streven we naar een tevreden klant!

Houten bordestrap

Trappen voor de particuliere én zakelijke markt

Veijer Trappen produceert en plaatst trappen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. We denken graag met je mee over wat de beste maatwerk oplossing is voor de trap binnen jouw woning of pand. Aangezien wij het volledige proces van inmeten tot plaatsen van de trap in eigen hand hebben, beschikken we over relatief korte levertijden en kunnen we snel schakelen.

Zeker voor bedrijfspanden en openbare ruimtes zijn er vaak veel eisen en wensen wat betreft gebruikscomfort, duurzaamheid en design. Onze specialisten denken graag met je mee. Graag een opvallende design trap of juist een trap die opgaat in het interieur? Liever een volledig houten trap of graag ook elementen van glas of metaal? Wij produceren de trap die volledig aansluit op jouw wensen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Alvast ideeën opdoen? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina!

Trappenproductie

Bij ons is geen trap onmogelijk, omdat we de gehele productie in eigen hand hebben! In onze fabriek in Staphorst worden de trappen van schets tot eindproduct gemaakt. Op deze manier hebben we goed zicht op de kwaliteit van onze producten. Dat is voor ons erg belangrijk, aangezien we streven naar kwaliteit en maatwerk op hoog niveau.

We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zorgen ervoor dat de maatwerktrap hier perfect op aansluit. We werken onder andere met eiken, beuken, mahonie, vuren, grenen en Iroko hout. Daarnaast verwerken we ook regelmatig RVS of glas in onze trappen. Verder maken we ook vele verschillende soorten trappen, denk hierbij aan rechte trappen, rondgaande trappen, bordestrappen en scheluw trappen. Aangezien geen trap bij ons onmogelijk is, durven we onszelf dan ook gerust dé specialistische trappenfabriek van Overijssel te noemen. Wij maken iedere gewenste maatwerk trap voor jouw woning of bedrijf.

  • Voor zowel particulier als zakelijk.
  • Flexibel en betrouwbaar.
  • Kwaliteit en maatwerk op hoog niveau.