Houten pennenbakjes op maat

Houten pennenbakjes op maat

Een goed georganiseerd bureau begint met de juiste accessoires. Een houten pennenbakje is daarbij een belangrijk item om je pennen, potloden en andere schrijfbenodigdheden netjes op te bergen. Standaard pennenbakjes voldoen niet altijd aan jouw specifieke wensen en daarom bieden wij op maat gemaakte houten pennenbakjes die wél volledig aan jouw wensen voldoen. Met behulp van onze geavanceerde CNC-machine kunnen we houten pennenbakjes tot in de kleinste details personaliseren. Unieke snedes, specifieke graveringen of een gepersonaliseerd ontwerp, onze maatwerk pennenbakjes van hout zijn het ideale relatiegeschenk.

Pennenbakje zwart

Houten pennenbakjes op maat

Onze houten pennenbakjes worden volledig op maat en naar wens gemaakt. We begrijpen dat je een pennenbakje wilt dat perfect past bij je stijl en behoeften. Met behulp van onze CNC-machine kunnen we de afmetingen, vormen en zelfs het aantal vakken aanpassen aan jouw specifieke vereisten. Of je nu een compact pennenbakje wilt voor een opgeruimd bureau of een ruimer model met verschillende compartimenten, wij maken het mogelijk.

De voordelen

  • Op maat gemaakt
  • (Bedrijfs)logo's graveren
  • Gedetailleerde ontwerpen
  • Gepersonaliseerde boodschappen
Houten pennenbakjes op maat

Maatwerk relatiegeschenk: graveringen en snedes

Onze op maat gemaakte houten pennenbakjes zijn ideaal als relatiegeschenken. Ze bieden een unieke en persoonlijke touch aan je geschenken. Door het toevoegen van een bedrijfslogo, een speciale of persoonlijke boodschap of zelfs de naam van de ontvanger, creëer je een uniek relatiegeschenk. Een van de grootste voordelen van onze op maat gemaakte houten pennenbakjes is de mogelijkheid om dit soort graveringen en snedes toe te passen. Met onze CNC-machine kunnen we nauwkeurige en gedetailleerde ontwerpen in het hout creëren. Of je nu een strak en minimalistisch ontwerp wilt of juist een meer gedetailleerd patroon, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de graveringen en snedes perfect aansluiten bij jouw wensen en de uitstraling die je wilt bereiken.