Trap op maat

Trap op maat

Ben je op zoek naar een trap die op maat gemaakt is voor jouw woning of bedrijf? Wij zijn al jaren specialist in maatwerk trappen. Geen trap is voor ons onmogelijk en de keuze is enorm: of het nu een houten trap, een trap met metaal of glas, een kleurvariatie of een uitdagende maatvoering is, voor iedere wens hebben wij een passende oplossing. Een trap op maat heb je bij ons zo gevonden. Vraag direct nog een vrijblijvende offerte aan, of bezoek onze showroom.

Wat kost een trap op maat?

Wat een trap op maat kost is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Om hier toch zo snel mogelijk een helder en specifiek antwoord op te krijgen kun je gerust jouw wensen aan ons duidelijk maken. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Voor jouw trap op maat zijn de keuzes bij ons heel ruim. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten materiaal, trapmodellen en trapstijlen. Ons brede assortiment biedt voor ieder wat wils. Combineer het geschikte type trap met een materiaal dat aansluit op jouw wensen en woonstijl om deze zo volledig te laten integreren in de ruimte. Vind je het lastig om te bepalen welke trap het beste bij jouw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van jouw ideale trap op maat!

Onderstaand een aantal van onze opgeleverde projecten om een impressie te krijgen van de variatie en vele verschillende mogelijkheden voor een trap op maat.

Maatwerk trap

Service waar je van op aan kunt

Mocht je er nog niet helemaal over uit zijn welke trap je precies wilt of hoe het er uit moet gaan zien, bezoek dan eens de inspiratiepagina of bezoek onze showroom. Deze is op afspraak te bezoeken en je krijgt er ruim de tijd om de vele mogelijkheden te bekijken. Er zal dan ook een collega van ons ondersteuning bieden voor eventuele vragen en opmerkingen.

In onze eigen trappenfabriek in Overijssel maken we alle trappen perfect op maat. Dat we in Overijssel gevestigd zijn, betekent niet dat we ons beperken tot de nabije omgeving. Wij leveren onze maatwerk trappen door heel Nederland. Mocht je je op maat gemaakte trap in eigen beheer willen plaatsen of zelf behandelen, dan is dat ook geen enkel probleem.

De voordelen van een trap op maat

 • Laat de trap volledig integreren in de ruimte
 • Stem de trap af op jouw bedrijfs- of woonstijl
 • De trap sluit volledig aan op jouw wensen
Balustrade

Veelgestelde vragen over een trap op maat

 • Hebben jullie ook inmeetservice?

  Ja, voor onze trappen op maat maken we een afspraak om deze kosteloos in te meten bij jou thuis zodra we opdracht hebben om de trap te maken. De trap wordt vervolgens perfect op maat gemaakt.

  In eerste instantie is het zelf aanleveren van maten of bijvoorbeeld een bouwtekening voldoende om een vrijblijvende offerte te kunnen maken.

 • Hebben jullie een showroom die ik kan bezoeken?

  Ja, wij hebben een showroom waar je verschillende soorten trappen en materialen kunt bekijken om inspiratie op te doen of een gedegen beslissing te kunnen nemen. Onze showroom is op afspraak te bezoeken. Voor een vrijblijvend bezoek aan de showroom kun je contact met ons opnemen.

 • Plaatsen / monteren jullie de trap ook?

  Het plaatsen en/of monteren van de trap verzorgen wij ook voor je. Mocht je je trap zelf willen monteren of plaatsen, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem.

 • Tot waar leveren jullie trappen?

  Wij leveren onze trappen in heel Nederland, geen enkele plaats uitgesloten. Indien gewenst plaatsen wij de trap ook, zodat je compleet ontzorgd bent.

 • Geheel naar wens
 • Passend bij jouw stijl en smaak
 • Offerte op maat

Meer weten over een trap op maat?