Hottub tafel plank op maat

Hottub tafel / plank op maat

Het lijkt misschien wat vreemd voor een trappenfabriek, maar wij maken dus ook allerhande specials, oftewel houtbewerkingen op maat. Zo ook hout tafels en planken op maat voor in hottubs. Met een op maat gemaakte houten tafel voor in je hottub kun je extra genieten van je hottub, want je hebt een stukje gemak toegevoegd. De tafel staat of hangt in het midden van de hottub en is dus een centraal punt waar iedereen in de hottub zijn of haar hapje, drankje of andere spullen kwijt kan.

Met behulp van onze geavanceerder CNC-machine maken we allerhande tafels op maat die feilloos in iedere hottub bevestigd kunnen worden, zonder dat er bevestigingsmaterialen zoals schroeven of spijkers nodig zijn. Onderstaand vind je foto’s van één van de mogelijkheden. Naast tafels of planken maken we ook trappen op maat voor jouw hottub.

Houtgestookte hottub

Hottub maatwerk met CNC-precisie

Zoals we al zeiden, kunnen we dankzij onze geavanceerde CNC-machine elke hottubtafel op maat maken. Of je nu een ronde, ovale of andere vorm hottub hebt, wij kunnen de tafelplank perfect afstemmen op de contouren en afmetingen van jouw hottub. Want het is natuurlijk wel het mooist dat de plank dezelfde vormen aanneemt als de randen van je hottub.

Door slim gebruik te maken van ontwerp en constructie, kunnen we ervoor zorgen dat deze op maat gemaakte tafel of plank voor jouw hottub zonder enige bevestigingsmaterialen kan worden bevestigd, indien gewenst. Los van dat het een stukje gemak met zich meebrengt, voorkomt dit ook potentiële beschadigingen. De tafels passen stevig op de rand van de hottub of scheidingsrek en ze zijn ontworpen om veilig op hun plaats te blijven, ook bij bewegingen of trillingen. Het kan dus tegen een stootje.

Hottub tafel: perfecte accessoire

Een tafel in je hottub is de perfecte accessoire. Het biedt niet alleen een handige en stabiele plek om je drankjes, snacks, boeken of andere benodigdheden binnen handbereik te hebben, maar deze plank biedt ook een vleugje stijl en functionaliteit toe aan jouw ontspanningsruimte. Of je nu alleen wilt genieten van een rustig moment of samen met vrienden en familie wilt ontspannen, een op maat gemaakte houten tafel is de perfecte metgezel voor je hottub!

  • Geheel op maat
  • Perfecte accessoire
  • Nog meer genieten