Trap kopen

Trap kopen

Op zoek naar een nieuwe trap voor in je woning of bedrijfspand? Wij zijn al meer dan 30 jaar de trappenspecialist. Een nieuwe trap kopen is bij ons een fluitje van een cent, want geen wens is te gek. De trappen die wij kunnen leveren variëren van standaardtrappen tot aan op maat gemaakte trappen, zowel voor zakelijke klanten als de particulier. En het eerste contact voor het kopen van die trap is, ook online, zo gelegd.

Bij het kopen van een trap moeten er meerdere keuzes gemaakt worden. Denk aan het model trap, wat voor materiaal moet het van gemaakt worden en in welke stijl je de trap wil hebben. In onderstaande blokken hebben we de keuzes binnen die drie onderwerpen alvast opgesomd en toegelicht zodra je op een keuze klikt.
Let op: er is bij ons meer mogelijk dan deze rijtjes, neem daarom gerust contact met ons op om jouw of jullie wensen te bespreken. Of vraag direct gratis een vrijblijvende offerte aan.

Verschillende soorten trappen

Wij bieden trappen in verschillende modellen, materialen en stijlen. Als je een trap wilt kopen, is het belangrijk om hierin een keuze te maken. Welk model trap het beste in jouw huis past, is voornamelijk afhankelijk van jouw situatie. Zo neemt een kwarttrap minder ruimte in beslag dan een rechte steektrap. Daarnaast spelen natuurlijk ook praktische en esthetische wensen een belangrijke rol. Zo is een minder steile trap eenvoudiger te belopen dan een molenaarstrap. Naast verschillende modellen trappen heb je ook keuze uit vele verschillende materialen. Het is tenslotte belangrijk dat een trap aansluit bij jouw woonstijl. Bekijk ons gehele assortiment eens rustig om te bepalen welk type trap het beste aansluit bij jouw wensen. Voor vragen en advies kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

Een trap kopen die aan jouw wensen voldoet

Bij ons heb je de mogelijkheid een maatwerk trap volledig af te stemmen op jouw wensen. Ons brede assortiment biedt voor ieder wat wils. Je hebt keuze uit verschillende type trappen, zoals kwarttrappen, rechte trappen en spiltrappen. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment materialen aan. Combineer het geschikte type trap met een materiaal dat aansluit op jouw wensen en woonstijl om deze zo volledig te laten integreren in de ruimte. Vind je het lastig om te bepalen welke trap het beste bij jouw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden en kopen van jouw ideale trap op maat!

Veijer Trappen Kopen

Kwaliteit en maatwerk op hoog niveau

Als specialist in maatwerk trappen streven wij altijd naar kwaliteit en maatwerk op hoog niveau. Wij hebben onze gehele productie in eigen hand, geen trap is voor ons onmogelijk.

De voordelen van een maatwerk trap

 • Laat de trap volledig integreren in de ruimte
 • Stem de trap af op jouw bedrijfs- of woonstijl
 • De trap sluit volledig aan op jouw wensen
Houten trap te koop
Trap te koop
Goedkope trap

Alvast wat inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten

Veelgestelde vragen over het kopen van een trap

 • Waar kan ik een trap kopen?

  In Nederland kun je op meerdere plekken en bij diverse bedrijven een trap kopen. De eerste vraag die iedere trappenfabrikant stelt, is: “Waar ben je naar op zoek? Wat voor trap moet het worden?” Soms is er de mogelijkheid om online middels een configurator in diverse stappen die keuzes in te vullen, waarna je vervolgens een relatief goed beeld hebt bij welk soort/type trap je wilt hebben. En, je hebt dan ook direct een prijsopgave.

  De praktijk leert echter dat er altijd meer ‘echt’ contact en gesprekken voor nodig zijn om tot definitieve keuzes te komen. Er kan namelijk uit enorm veel smaakjes gekozen worden, laat staan de details waaruit gekozen kan worden. Al deze mogelijkheden zijn simpelweg niet allemaal in een configurator te stoppen.

  Voor het kopen van een trap raden wij aan; neem gerust contact op om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

 • Waar leveren jullie trappen?

  Wij leveren onze trappen in heel Nederland, geen enkele plaats uitgesloten. Indien gewenst plaatsen wij de trap ook, zodat je compleet ontzorgd bent.

 • Hebben jullie een trappen showroom?

  Ja, wij hebben een trappen showroom waar je verschillende soorten trappen en materialen kunt bekijken om inspiratie op te doen of een gedegen beslissing te kunnen nemen. Onze showroom is op afspraak te bezoeken. Voor een vrijblijvend bezoek aan de showroom kun je contact met ons opnemen.

 • Hebben jullie ook inmeetservice voor het inmeten van trappen?

  Zodra we opdracht hebben om de trap te maken, maken we een afspraak om deze kosteloos bij jou thuis in te meten. De trap wordt vervolgens perfect op maat gemaakt.

  In eerste instantie is het zelf aanleveren van maten of bijvoorbeeld een bouwtekening voldoende om een vrijblijvende offerte te kunnen maken.

 • Plaatsen / monteren jullie de trap ook?

  Het plaatsen en/of monteren van de trap verzorgen wij ook voor je. Mocht je dit in eigen beheer willen doen, dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem.

  Door ons de trap laten plaatsen nemen wij mee in de offerte, indien gewenst.

 • Wat kost een nieuwe trap?

  Om te kunnen bepalen wat een nieuwe trap kost, is het belangrijk eerst te weten wat de wensen zijn. De prijs van een nieuwe trap hangt voornamelijk af van de wensen van de klant en de afmetingen van de trap. Denk hierbij aan het materiaal, of het model van de nieuwe trap. Vurenhout bijvoorbeeld, is vrij gangbaar en voordelig. Daar tegenover staat het iets minder voordelige hardhout. Neem bijvoorbeeld eikenhout, dat dan wel iets duurder is, maar het is ook van betere kwaliteit én een stuk duurzamer. Daarna wegen er nog persoonlijke keuzes mee om de prijs van een trap te bepalen. Wil je een open trap, of een dichte trap? En moeten er ook leuningen en/of hekwerk bij geleverd worden, of komt de trap volledig tussen twee muren?

  Kortom; er is niet een eenduidig antwoord te geven op de vraag wat een nieuwe trap kost. Neem daarom gerust gewoon eens contact met ons op of vraag direct een gratis vrijblijvende offerte aan.

 • Keuze uit vele verschillende materialen
 • Vind de trap die bij jouw wensen past
 • Meer dan 30 jaar ervaring