Veijer Trappen op maat

Trap kopen? Hier zit je goed!

Verschillende soorten trappen

Bij Veijer Trappen vind je trappen in verschillende modellen, materialen en stijlen. Welk model trap het beste in jouw huis past is voornamelijk afhankelijk van jouw situatie. Zo neemt een kwarttrap minder ruimte in beslag dan een rechte steektrap. Daarnaast spelen natuurlijk ook praktische en esthetische wensen een belangrijke rol. Zo is een minder steile trap eenvoudiger te belopen dan een molenaarstrap. Naast verschillende modellen trappen heb je ook keuze uit vele verschillende materialen. Het is tenslotte belangrijk dat een trap aansluit bij jouw woonstijl. Bekijk ons gehele assortiment eens rustig om te bepalen welk type trap het beste aansluit bij jouw wensen. Voor vragen en advies kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.

Een maatwerk trap die aan jouw wensen voldoet

Bij Veijer Trappen heb je de mogelijkheid een maatwerk trap volledig af te stemmen op jouw wensen. Ons brede assortiment biedt voor ieder wat wils. Je hebt keuze uit verschillende type trappen, zoals kwarttrappen, rechte trappen en spiltrappen. Daarnaast biedt Veijer Trappen een ruim assortiment materialen aan. Combineer het geschikte type trap met een materiaal dat aansluit op jouw wensen en woonstijl om deze zo volledig te laten integreren in de ruimte. Vind je het lastig om te bepalen welke trap het beste bij jouw wensen past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van jouw ideale trap op maat!

Eiken z-trap trappenfabriek

Kwaliteit en maatwerk op hoog niveau

Als specialist in maatwerk trappen streven wij altijd naar kwaliteit en maatwerk op hoog niveau. Wij hebben onze gehele productie in eigen hand, geen trap is voor ons onmogelijk.

De voordelen van een maatwerk trap

  • Laat de trap volledig integreren in de ruimte
  • Stem de trap af op jouw bedrijfs- of woonstijl
  • De trap sluit volledig aan op jouw wensen
Trap op maat
Dubbelkwart trap op maat
Industriële trap

Alvast wat inspiratie opdoen?

Bekijk onze projecten
  • Keuze uit vele verschillende materialen
  • Vind de trap die bij jouw wensen past
  • Meer dan 30 jaar ervaring