Zitvensterbank

Zitvensterbank

Zitvensterbanken zijn een prachtige toevoeging aan elk huis. Ze combineren functionaliteit met esthetiek en bieden een comfortabele en gezellige plek om te ontspannen terwijl je geniet van het uitzicht. Of je nu een ruime erker hebt waar je een zitplek wilt creëren of gewoon een gezellig hoekje wilt hebben om te zitten, zitvensterbanken zijn de ideale oplossing.

Van oorsprong zijn wij een trappenfabriek, maar omdat we hierbij gebruik maken van een geavanceerde CNC-machine, kunnen wij nagenoeg alle producten van hout volledig op maat voor je maken. Denk aan tafels op maat, houten accessoires of relatiegeschenken, maar dus ook houten (zit)vensterbanken die aan al je wensen voldoen. Of je nu een traditionele uitstraling verkiest of juist een moderne twist wilt geven aan je interieur, met onze op maat gemaakte houten vensterbanken is alles mogelijk. Hieronder, onder de fotoslider van een recent zitvensterbankproject, gaan we dieper in op de voordelen en mogelijkheden van zitvensterbanken en waarom het de moeite waard is om een zitvensterbank op maat te laten maken.

Houten vensterbank

Houten vensterbank op maat

Het mooie van op maat gemaakte houten vensterbanken is dat ze perfect passen bij de stijl van jouw interieur en de afmetingen van jouw ramen en kozijnen. Of je nu een kleine erker hebt waar je een knus zithoekje wilt creëren of een ruime vensterpartij wilt transformeren tot een uitnodigende zitplek, wij hebben altijd een passende oplossing. Bij onze op maat gemaakte houten zitvensterbanken kun je kiezen uit vele houtsoorten, variërend van klassiek eikenhout tot exotische houtsoorten als mahonie of mango. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke uitstraling en kenmerken, waardoor er altijd een vensterbank te kiezen is die perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en interieur.

Naast vensterbanken die volledig van hout zijn gemaakt, is het bij ons ook mogelijk om epoxy in de vensterbank de laten verwerken. Epoxy is een veelzijdig materiaal dat in verschillende kleuren en patronen kan worden gebruikt om een unieke en opvallende afwerking te creëren. Met epoxy kun je bijvoorbeeld een glanzende, marmerachtige look creëren die je zitvensterbank een luxueuze uitstraling geeft. Het toevoegen van epoxy is een geweldige manier om jouw zitvensterbank nog meer te laten opvallen en een echt statement te maken.

Vensterbank zitje

Vensterbank als zitplek

Een van de grootste voordelen van een zitvensterbank is de mogelijkheid om een extra zitplek te creëren in je huis. Zitvensterbanken bieden een comfortabele en gezellige plek om te zitten, te lezen, te ontspannen of gewoon van het uitzicht te genieten. Deze vensterbanken creëren een warme en uitnodigende sfeer in de kamer en kan een favoriete zitplek worden voor zowel gasten als gezinsleden.

Bovendien kunnen zitvensterbanken ook functioneren als extra opbergruimte. Door de onderkant van de vensterbank te voorzien van lades of kastjes, kun je de ruimte onder de zitvensterbank benutten om spullen zoals boeken, tijdschriften, dekens of andere items en accessoires op te bergen. Op deze manier combineer je functionaliteit met comfort en maximaliseer je de beschikbare ruimte in je huis.

Houten overzet- vensterbanken

Als je al bestaande vensterbanken hebt die je wilt vervangen of upgraden, dan zijn houten overzetvensterbanken een uitstekende oplossing. Overzetvensterbanken kunnen eenvoudig over de bestaande vensterbanken worden geplaatst, waardoor je een geheel nieuwe look kunt creëren zonder de bestaande structuur te hoeven verwijderen. Onze vakmensen kunnen houten overzetvensterbanken op maat maken die perfect passen bij de afmetingen en stijl van jouw ramen. Met deze op maat gemaakte overzetvensterbanken geef je je interieur in een handomdraai een frisse en nieuwe uitstraling.

Zitvensterbank laten maken

Het laten maken van een zitvensterbank op maat is een waardevolle toevoeging aan jouw interieur. Wij begrijpen dat elke klant wensen en behoeften heeft. Daarom werken we nauw met je samen om ervoor te zorgen dat de (zit)vensterbank volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Van het kiezen van de houtsoort en de afwerking tot het bepalen van speciale details zoals epoxy, we begeleiden je door het hele proces om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect is.

Wij maken gebruik van geavanceerde CNC-machines wat ervoor zorgt dat jouw vensterbank tot in de kleinste details op maat gemaakt is en altijd perfect -naadloos- past. Door deze werkwijze kunnen we nauwkeurige en gedetailleerde effecten en bewerkingen in het hout maken. Of je nu een complex ontwerp wilt met intrigerende patronen, graveringen of juist een strak en minimalistisch ontwerp verkiest, wij kunnen aan al jouw ontwerpvoorkeuren voldoen.

In het kort

  • Op maat gemaakt
  • Gevarieerde houtsoorten
  • Functionele opbergruimte
  • Afwerking met epoxy mogelijk
Vensterbank hout

Veelgestelde vragen over onze (zit)vensterbanken

  • Komen jullie de (zit)vensterbank ook monteren?

    Ja, wij verzorgen het gehele proces van ontwerp tot en met aflevering en montage. Jij wordt dus compleet ontzorgd.