Trappenfabriek

Trappenfabriek

Ben je op zoek naar een trappenfabriek om een trap te laten maken voor in je (nieuwe) huis? Wij leveren trappen in alle vormen en maten in diverse materiaalsoorten en voor alle soorten woningen. Een trap op maat heb je bij ons zo gevonden. Vraag direct nog een vrijblijvende offerte aan, of bezoek onze showroom.

Welke soorten trappen kan ik uit kiezen?

De keuze is reuze, om er maar even een kort antwoord op te geven. In bovenstaande slider zijn al veel inspiratiefoto’s te vinden van door ons opgeleverde projecten, maar dat is nog lang niet alles.

De trappen waaruit je kunt kiezen zijn onder te verdelen in modellen, materiaalsoorten en trapstijlen. Enkele voorbeelden van modellen zijn een onderkwart trap, steektrap of de populaire z-trap. Bij materiaalsoorten kun je denken aan eikenhout, metaal of het duurzame rubberwood. Trapstijlen zijn bijvoorbeeld een industriële trap, design trap of een moderne trap. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de trappen waaruit je kunt kiezen. Voor alle keuzes verwijzen we je graag naar de pagina met alle trappen.

Trappenfabriek Veijer Nederland

Trappenfabriek met levering in heel Nederland

Hoewel we zelf gevestigd zijn in Overijssel, leveren wij gewoon in heel Nederland. Afstand is geen enkel probleem. Wij leveren in alle Nederlandse provincies en plaatsen:

> Drenthe
> Flevoland
> Friesland
> Gelderland (bijv. Achterhoek)
> Groningen
> Limburg
> Noord-Brabant
> Noord-Holland
> Overijssel (bijv. Zwolle)
> Utrecht (bijv. Montfoort)
> Zeeland
> Zuid-Holland

Eiken z-trap trappenfabriek

Over onze trappenfabriek

Als trappenfabriek produceren en plaatsen wij trappen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. We denken graag met je mee over wat de beste maatwerk oplossing is voor de trap binnen jouw woning of pand. Dit doen wij al sinds de oprichting van onze fabriek in 1990.

Bij ons is geen trap onmogelijk, omdat we de gehele productie in eigen hand hebben. In onze trappenfabriek in Staphorst worden de trappen van schets tot eindproduct gemaakt. Op deze manier hebben we goed zicht op de kwaliteit van onze producten. Dat is voor ons erg belangrijk, aangezien we streven naar kwaliteit en maatwerk op hoog niveau. Bij iedere trap die wij mogen leveren streven we naar een tevreden klant.

Wil je eerst ideeën opdoen? Bekijk dan ook eens onze inspiratiepagina!

Waarom onze trappenfabriek kiezen?

 • Jouw wens staat voorop
 • Van schets tot eindproduct
 • Gehele productie in eigen hand
 • Flexibel en betrouwbaar
Onderkwart trap op maat

Veelgestelde vragen aan onze trappenfabriek

 • Leveren jullie de trap ook in mijn woonplaats?

  Ja, wij leveren onze trappen in heel Nederland. Geen enkele plaats uitgesloten. Indien gewenst plaatsen wij de trap ook, zodat je compleet ontzorgd bent.

 • Hoe zit het met het plaatsen van een trap?

  Het plaatsen van de trap of trappen verzorgen wij ook voor je. Mocht je de trap zelf willen plaatsen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Al deze wensen nemen wij mee in het traject.

 • Hebben jullie ook inmeetservice?

  Ja, voor maatwerk trappen maken we een afspraak om deze kosteloos in te meten bij jou thuis zodra we opdracht hebben om de trap te maken. De trap wordt vervolgens perfect op maat gemaakt.

  In eerste instantie is het zelf aanleveren van maten of bijvoorbeeld een bouwtekening voldoende om een vrijblijvende offerte te kunnen maken.

 • Hebben jullie als trappenfabriek ook een showroom waar ik de soorten trappen en materialen kan zien?

  Ja, wij hebben een showroom waar je verschillende soorten trappen en materialen kunt bekijken. Onze showroom is op afspraak te bezoeken. Voor het inplannen van een vrijblijvend bezoek aan de showroom kun je contact met ons opnemen.