Trappenfabriek Achterhoek

Trappenfabriek Achterhoek

Ben je op zoek naar een trappenfabriek in de Achterhoek of eentje die trappen kan leveren in de Achterhoek? Wij leveren trappen in heel Nederland en met grote regelmaat plaatsen wij ook in de Achterhoek trappen. Zowel aan particulieren als aan zakelijke klanten. Er is bij ons geen trap onmogelijk. Van standaard tot maatwerk trap en van vurenhout tot aan mahonie, of een trap met metaal, het is allemaal mogelijk. Vraag vandaag nog een gratis vrijblijvende offerte aan, of neem een kijkje in onze showroom.

Trappenfabriek met ruime keuze

Trappen zijn er in veel verschillende modellen, stijlen en materialen. Wanneer je een bezoek brengt aan een trappenfabriek zul je wellicht overdonderd worden door de vele mogelijkheden. Bij Veijer Trappen ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij kwalitatief hoogwaardige trappen die perfect aansluiten bij ieder interieur. Om de juiste keuze te maken kunt u gerust contact met ons opnemen of een kijkje nemen in onze showroom. Maar hier op onze website kun je ook al een beter beeld voor jezelf krijgen. Zo is er onze trappenpagina waar we onderscheid maken tussen trappen op modelmateriaal en stijlen. Onder ieder kopje worden enkele voorbeelden getoond en helder uitgelegd wat er in onze fabriek mogelijk is.

Tip: bezoek onze inspiratiepagina om een beeld te krijgen van de mogelijkheden en de kwaliteit die je van ons mag en kunt verwachten.

Trappenfabriek Veijer Achterhoek

Levering in de Achterhoek

Mo’j ’n trap hebb’n? Dan zit je bij ons goed. Wij leveren onze trappen in heel Nederland en dus ook in de Achterhoek. Sterker nog, wij plaatsen onze trappen met regelmaat in de Achterhoek. Van begin tot eind kunnen wij voor je verzorgen. Dat houdt in van schets tot ontwerp en plaatsing van de trap. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om bepaalde processen hierbinnen zelf op te pakken. In overleg is er bij ons heel veel mogelijk!

Kortom: een trap in de Achterhoek nodig? Neem contact met ons op en wi-j trapt ‘m an!

Eiken z-trap trappenfabriek

Welke stijl trap moet het worden?

Design
Compleet afgestemd op het interieur. Bekijk hier voorbeelden.

Industrieel
Stoer zonder poespas. Bekijk hier voorbeelden.

Modern
Strak en functioneel. Bekijk hier voorbeelden.

Landelijk
Veel hout en aardse kleuren. Bekijk hier voorbeelden.

Iets anders: Japandi/Scandinavisch

Of kies een mix van bovenstaande stijlen: een trap op maat.

Waarom onze trappenfabriek kiezen?

 • Jouw wens staat voorop
 • Van schets tot eindproduct
 • Gehele productie in eigen hand
 • Flexibel en betrouwbaar
Houten trap achterhoek

Veelgestelde vragen

 • Hebben jullie ook inmeetservice?

  In eerste instantie is het zelf aanleveren van maten of bijvoorbeeld een bouwtekening voldoende om een vrijblijvende offerte te kunnen maken.

  Zodra we opdracht hebben om de trap te maken, maken we een afspraak om deze kosteloos bij jou thuis in te meten. De trap wordt vervolgens perfect op maat gemaakt.

 • Hebben jullie een showroom waar ik de soorten trappen en materialen kan zien?

  Ja, wij hebben een showroom waar je verschillende soorten trappen en materialen kunt bekijken. Onze showroom is op afspraak te bezoeken. Voor het inplannen van een vrijblijvend bezoek aan de showroom kun je contact met ons opnemen.

 • Plaatsen jullie de trap ook?

  Het plaatsen van de trap of trappen verzorgen wij voor je. Mocht je de trap zelf willen plaatsen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Al deze wensen nemen wij mee in het traject.