Landelijke trap

Landelijke trap

Landelijk: een trap met warme uitstraling

De warme, landelijke woonstijl is geliefd onder vele mensen. De robuuste houtlook zorgt voor een gezellige sfeer in huis. Bij deze woonstijl, en dus ook de landelijke trap, staat hout centraal en worden veel aardse kleuren gebruikt, zoals verschillende zandkleuren, houtkleuren, grijs en wit. Een mooie houten trap past perfect in de landelijke woonstijl.

Bij ons heb je keuze uit vele verschillende houtsoorten die in elke gewenste kleur geleverd kunnen worden. Zo heb je onder andere keuze uit eiken, beuken, Iroko, grenen, vuren en Yellow Poplar hout. Daarnaast heb je ook keuze uit verschillende soorten trappen, zoals bijvoorbeeld de spiltrap, halfslag trap of bovenkwart trap. Door de vele verschillende opties vind je bij ons altijd de landelijke, robuuste trap die bij jouw interieur past.

Hieronder zijn ter inspiratie verschillende voorbeelden van landelijke trappen weergegeven. Bij Veijer Trappen stem je jouw landelijke trap precies op jouw smaak en woonstijl af. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

  • Robuuste look
  • Keuze uit vele verschillende houtsoorten
  • Warme uitstraling
  • Breed toepasbaar
Jaren 30 stijl trap
Trap in jaren 30 stijl

Recente landelijke projecten

Landelijke projecten

Landelijk wonen

Bij een landelijke woonstijl draait het zoals gezegd voornamelijk om het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Nostalgie en buitenleven zijn kenmerkend voor de landelijke stijl.

Zo mogen meubels, maar ook een trap, best een beetje ruw, robuust of onbewerkt eruit zien. De diverse draagbalken binnen de woning zijn vaak ook nog zichtbaar, hetzij op een nette manier. Bij het maken van een landelijke trap houden wij altijd rekening met deze aspecten en we doen ons best om de trap zoveel mogelijk te laten aansluiten op de woning. Komt de trap bijvoorbeeld in een grote, landelijke hal te staan, dan zorgen wij er voor dat de trap een pronkstuk in de landelijke hal wordt, zonder dat deze buiten de stijl valt. Vaak zijn landelijke trappen een open trap gemaakt van hout. Dichte trappen, oftewel een trap met stootborden, passen niet of minder goed binnen een landelijke stijl. Eigenlijk heeft de landelijke trap wel iets weg van een jaren 30 trap.

  • Warme uitstraling
  • Natuurlijke materialen
  • Nostalgisch

Meer informatie over een
landelijke trap?