Houtbewerkingen op maat

Houtbewerkingen op maat

Binnen onze specialsafdeling maken we allerhande houtbewerkingen op maat. Onze CNC-machine kan volledig 3D frezen en daarnaast is het mogelijk teksten, tekens of logo’s te graveren in bijvoorbeeld hout. Dit biedt natuurlijk heel veel mogelijkheden. Denk hierbij aan houten tafels als bouwpakket, houten wandpanelen op maat, een loungevensterbank, houten aanrechtbladen op maat, relatiegeschenken op maat of een maatwerk hottubtafel. Zomaar een aantal voorbeelden.

Sommige voorbeelden lichten we hieronder uit op een eigen pagina. Nog iets verder hieronder vertellen we je iets meer over onze specials in het algemeen. Weet wel; de mogelijkheden beperken zich niet tot deze creaties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Er is nog veel meer mogelijk. Bedenk het en we kunnen het maken. Neem gerust contact met ons op om jouw ideeën te bespreken.

Hout met epoxy traptreden

Waarom onze specials?

Wij begrijpen dat elk project uniek is en dat standaardoplossing soms gewoon niet voldoen aan jouw specifieke wensen.

Daarom bieden wij houtbewerkingen op maat -specials- aan. Hierbij maken wij gebruik van CNC-machines die 3D-freestechnologie combineren met vakmanschap. Met deze innovatieve benadering kunnen we een breed scala aan mogelijkheden bieden en zelfs houtbewerkingen met epoxy integreren.

Ontdek onze eindeloze mogelijkheden en voordelen van houtbewerking op maat.

Specials: in het kort

  • Unieke creaties
  • Materialen naar keuze
  • Precisie en consistentie
  • Maatwerk op alle niveaus
  • Professionaliteit en expertise
Houten tafel op maat
Houten aanrechtblad voor keuken

Unieke maatwerk creaties

Of je nu op zoek bent naar een meubelstuk, decoratieve elementen of een complete interieurinrichting, onze houtbewerkingen op maat stellen je in staat om unieke creaties te realiseren die perfect passen bij je visie. Heb je een gedetailleerd houtkunstwerk in gedachten? Of misschien een uniek patroon dat je wilt laten uitkomen op een tafelblad? Van organische vormen tot strakke lijnen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze CNC-machines kunnen vrijwel elk ontwerp frezen, waardoor je de vrijheid hebt om je creativiteit de vrije loop te laten. Bedenk het en wij kunnen het maken.

Houtbewerkingmaterialen

Materialen naar keuze

Bij het kiezen van materialen voor jouw maatwerkproject bieden we een uitgebreid assortiment houtsoorten aan. Of je nu de warme uitstraling van eikenhout kiest, de exotische charme van mahonie of de moderne elegantie van notenhout, we hebben de juiste optie voor elke stijl en voorkeur. Bovendien kunnen we ook houtbewerkingen met epoxy integreren, waardoor je kunt experimenteren met texturen, kleuren en zelfs transparante lagen die een unieke dimensie aan je stukken toevoegen.

Relatiegeschenk maatwerk hout

Precisie en consistentie

Dankzij de precisie van het 3D-frezen met de CNC-machine garanderen wij consistentie in de maatwerkproducten die jij aanvraagt. Wil jij dus een houten maatwerkproducten in een oplage van 20 stuks, denk bijvoorbeeld aan relatiegeschenken, en wil je een tijdje later nog eens exact datzelfde product, dan krijg je ook daadwerkelijk tot in detail hetzelfde product.

Je kunt erop vertrouwen dat elk product met de hoogste nauwkeurigheid wordt vervaardigd.

Maatwerk op alle niveaus

Zoals in de onderverdeling bovenaan deze pagina al te zien is, zijn alle denkbare maatwerkprojecten mogelijk. Of je nu op zoek bent naar kleine details of grootschalige projecten, houtbewerking op maat kan worden toegepast op verschillende schalen. Van ingewikkelde gravures tot complete maatwerktafels, wij staan klaar om aan al je behoeften te voldoen en een product van hoge kwaliteit te leveren.

Het maatwerkproces begint met een grondige bespreking van jouw visie en behoeften. Ons team van experts luistert aandachtig naar je ideeën, adviseert je waar nodig en werkt nauw met je samen om een ontwerp te creëren dat volledig aan je verwachtingen voldoet. We combineren jouw creatieve input met ons vakmanschap en technische kennis om een uniek stuk te ontwerpen dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl, ruimte en functionele eisen.

Zitvensterbank
Houten tafel op maat

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen over de specials

  • Leveren jullie de specials aan huis of op locatie?

    Ja, afhankelijk van de grootte van de betreffende special(s). Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat een heel groot maatwerkproduct lastiger te vervoeren is dan bijvoorbeeld 25 kleine relatiegeschenken op maat. In overleg is er bij ons heel veel mogelijk.