Inspiratie

Met PVC beklede vurenhouten dubbelkwart

Standaard

Deze vurenhouten dubbelkwart trap is volledig met PVC bekleed, waardoor het een geheel is geworden met de vloer op de begane grond, waar hetzelfde PVC gelegd is. Onder deze dichte trap is een trapkast gemaakt.

Meer over deze trap met trapkast lees je hieronder.

Vuren trap met pvc bekleed

Materiaal en aankleding

Voor deze klant hebben we een dubbelkwart trap geplaatst, met onderaan een halve kwart om ruimte te besparen in de hal. Door de indeling van de woning was deze trapvorm de beste oplossing. De klant koos voor een dichte trap vanwege de toevoeging van een trapkast eronder.

De trap is gemaakt van vurenhout, een voordelige en functionele keuze, omdat de trap later bekleed zou worden met hetzelfde PVC als op de begane grond. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen de vloeren en de trap. De trap is door ons 1x wit gegrond geleverd en door de klant zelf afgewerkt met het PVC.

Vurenhouten beklede stootborden

Prijsvriendelijk vurenhout

Vurenhout is een populaire keuze voor relatief standaard trappen vanwege de prijsvriendelijkheid en veelzijdigheid. Het is een lichte, zachte houtsoort die eenvoudig te bewerken is, waardoor het een betaalbare optie is. Hoewel vurenhout van nature een eenvoudige uitstraling heeft, biedt het talloze mogelijkheden om de trap naar eigen smaak aan te kleden.

Gegrond, geschilderd of bekleden, zomaar wat opties. Die laatste is door deze klant gekozen. Deze trap is door de klant zelf bekleed met hetzelfde PVC als op de begane grond.

  • Volledig vurenhout
  • Eigen aankleding
  • Vriendelijk geprijsd